header_image
Pretraga
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Pretraga
we found 0 results
Your search results

Plac Kolašin-Mateševo

Mateševo,
dodati u omiljene
193

Plac površine 38.551m2, na kome se nalaze tri izvora pitke vode  od kojih je jedan (najveći) ispitan od inspekcije i potpuno ispravan za upotrebu tj. može da se napravi fabrika za flaširanje i eksplantaciju vode o čemu postoje svi sertifikati izvor ima kapacitet protok vode 3,10 lit/sec. Druga dva izvora još nisu ispitana ali za njih će se dobiti potvrda da su čisti i podobni za upotrebu. Pored ovih izvora na ovom imanju je velika perspektiva što se tiče turizma (mogućnost gradnje etno sela i raznih drugih medicinskih ustanova),malih elektrana,ribnjaka,pogodan je takodje za farme, itd.. Ljepotu ovog imanja u potpunjuje  i rijeka Tara koja se nalazi samo na dva kilometara od ove zemlje. Na današnji dan plac je udaljen od glavnog puta Kolašin-Mateševo 2 km makadama direktno od placa. Predvidjenim novim putem (koridorom Bar-Boljare) ovaj plac će biti udaljen od ovog puta takodje 2 km. Takodje ovaj plac je udaljen samo 8 km od grada Kolašina gdje se nalazi Željeznička pruga Bar-Beograd a takodje je poznat i po zimskom turizmu odnosno skijaškim centrima. Za sve druge dozvole vlasik imanja je spreman da dostavi na uvid potencijalnom kupcu ukoliko to bude bilo potrebno.

Adresa: Mateševo
Grad:
Država: Crna Gora
ID Broj: 2920
Kvadratura: 38.551 m2
Pogled: Planina
Struja: Da
Voda: Da
 • Potrebna Vam je nekretnina?

  Vaš cilj je Crna Gora? Krećete u potragu! Ukucavate: „nekretnine Bar“ ili „prodaja stanova Bar“, neki od vas i „prodaja kuća Podgorica“, zašto da ne i „izdavanje stanova Bar“!

  U našoj ponudi se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, zemljišta, preduzeća i još mnogo toga! Od 1993. godine poslujemo na području Crne Gore.

 • 01

  02

  03

  04